Главная / УКРАИНА
02.08.2022 | 13:18

ЗСУ можуть почати контрнаступ на Ізюмському напрямку – ISW

ЗСУ можуть почати контрнаступ на Ізюмському напрямку – ISW

Українські контрнаступи не обмежуються Херсонською областю і, ймовірно, проходитимуть по всій південній осі.

 
Армія РФ перекидає свої війська з північної частини Донецької області задля підтримки оборонних позицій на півдні України. Зважаючи на це, ЗСУ, ймовірно, зможуть почати контрнаступ на Ізюмському напрямку, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).
 
Як відзначають військові аналітики, відведення частини російських військ із північної частини Донецької області позбавить спробу наступу на Слов'янськ необхідної бойової могутності, подібно до того, як російські війська знехтували фронтом у Запорізькій та Херсонській областях під час наступальних операцій у Луганській області.
 
Повідомляється, що відхід росіян з Донецької області, ймовірно, створить можливість для українських сил почати контрнаступ на Ізюмському напрямку, так само як захоплення Росією Луганської області дозволило Україні створити умови для контрнаступу в Херсонській області.
 
В ISW вважають, що передислокація російських військ у Запорізьку область також свідчить про те, що українські контрнаступи не обмежуються Херсонською областю і, ймовірно, відбуватимуться по всій південній осі.
 
Раніше в ISW заяві, що РФ створює умови наступу на Харків.
 

https://ua.korrespondent.net/ukraine/4501441-zsu-mozhut-pochaty-kontrnastup-na-izuimskomu-napriamku-ISW

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Печатная версия
Комментариев(0) Добавить
Осталось 1000 символов
captcha 
комментариев на странице


  • Добавь коментарий первым